20.03.2019

Barve našega vrtca

Vrtec Murska Sobota je letos, že 4. zapored pripravil prireditev Vrtčevski Kalejdoskop, na kateri so se otroci predstavili z vsebinami obogatitvenih dejavnosti, ki potekajo v našem vrtcu.

Skozi zgodbo nastajanja mavrice nam je uspelo prikazati pestrost in bogatost našega vrtca. Kaj vse so v objektiv uspeli ujeti fotografi in kako so prireditev doživeli novinarji, si lahko ogledate in preberete v priloženih povezavah.

 

Vsi nastopajoči in sodelujoči na prireditvi smo enotnega mnenja, da smo bili z izvedbo uspešni in da nam je uspelo, vsaj za trenutek gledalcem pričarati vrtčevsko radovednost in igrivost.

 

Več o prireditvi si preberite na spletnem portalu SobotaInfo in na spletnih straneh časopisa VESTNIK, vabljeni k branju in ogledu fotografij. 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.