30.01.2018

BOGASTVO OTROŠKE IGRE

Igra je otrokova največja potreba, zato ji dajemo dovolj časa, da se razvije, se vzpostavljajo odnosi in da se otroci naučijo igrati skupaj z drugimi. Preko igre odkrivajo kaj jih zanima, kaj znajo storiti in tako preko lastnih izkušenj ter tudi s pomočjo prijateljev pridobivajo znanje.

Vzgojitelj tako preko prožne strukture igre omogoča razvoj vključujočega pristopa, posvečanja miselnim spretnostim in njihovemu razvoju in tako igro nadgradi z dejavnostmi, ki v otroku vzbudijo nemir za pridobivanje novih  znanj.  Otroci nosijo v sebi veliko potenciala, ki pa se zaradi neštetih vplivov ( mediji- računalniki, tablice…) nimajo priložnosti razviti. Vse to pa se odraža v njihovi zmanjšani in hitro menjajoči se pozornosti, pomanjkanju vztrajnosti, neiznajdljivosti in okrnjenemu logičnemu mišljenju.

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.