01.09.2023

Novo šolsko leto v Vrtcu Murska Sobota je tu!

Dragi starši, spoštovani otroci,

 

S ponosom in navdušenjem naznanjamo začetek novega šolskega leta v Vrtcu Murska Sobota! Po poletnem oddihu je čas, da se ponovno zberemo, se veselo pozdravimo in skupaj začnemo novo poglavje v otrokovem razvoju.

V našem vrtcu verjamemo v moč igre, učenja in prijateljstva. Skupaj bomo raziskovali, ustvarjali, se učili ter gradili trajne spomine. Vzgojitelji so pripravljeni na izzive, ki jih novo šolsko leto prinaša in z veseljem bodo spremljali vaše otroke na njihovi poti odkrivanja sveta.

Starši, vaša podpora in sodelovanje sta ključna pri uspešnem razvoju otrok. Vabimo vas, da ostanete vključeni v dogajanje v vrtcu, spremljate napredek svojih malčkov ter soustvarjate izkušnje, ki bodo bogate in pomenljive.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem staršem za zaupanje, ki ga izkazujete Vrtcu Murska Sobota. Skupaj bomo gradili čudovito in spodbudno okolje, kjer bodo naši otroci rasli in se razvijali.

Vstopamo v novo šolsko leto z nasmeškom na obrazu in odprtimi rokami za vse, kar nam bo prineslo. Naj bo to šolsko leto polno radovednosti, zabave in uspehov!

 

S spoštovanjem,

Borut Anželj, ravnatelj

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.