07.02.2020

Dnevi kulture in umetnosti

V dneh pred slovenskim kulturnim praznikom smo z vsakodnevnimi dejavnostmi spoznavali pesnika dr. Franceta Prešerna in njegova dela. Otroci so z različnimi likovnimi tehnikami risali portrete pesnika, obiskali Pokrajinsko in študijsko knjižnico Murska Sobota, kjer so prisluhnili pravljicam, pomagali pa so tudi pri pripravi proslave v spomin pesniku.

Na slovesnosti smo se spomnili zakaj je naš največji poet pomemben za Slovence in se pogovarjali o kulturnih vrednotah ter pravilih lepega vedenja. Ponosno smo zapeli slovensko himno, prireditev pa so popestrili nastopi otrok z deklamacijami. Naša gostja, ga. Tamara Andrejek, kustosinja Pomurskega muzeja Murska Sobota, nas je z izbranim muzejskim predmetom popeljala v preteklost.

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.