19.10.2017

Dvajset odtenkov zelene

Jesen nas postavlja pred številne izzive, med drugim nam ponuja paleto barv in odtenkov, ki so občudovanja vredni in jih lahko opazujemo le v »letnem času, ko listje pada z dreves«. Igranje z barvami je vedno nekaj posebnega tudi pri nas.

Vsak list, preden se obarva v jesenske barve, drevo krasi z zelenimi listi in prav ti zeleni listi so nas vodili k raziskovanju zelene barve. Izziv se pojavi šele takrat, ko imaš pred seboj dve barvi, ti pa potrebuješ tretjo, ki je ni. Ne ostane ti nič drugega kot to, da ti dve barvi pomešaš in počakaš kaj se bo zgodilo. V iskanju zelene barve, smo v kozarcu vode skušali pomešati kapljice modre in kapljice rumene barve, rezultat je bila zelena barva v dvajsetih odtenkih. 

 

Namig: pomešaj modro in rumeno, če potrebuješ zeleno!

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.