21.11.2018

Festival inovativnosti, znanosti in ustvarjalnosti mladih 2018

Tudi v letošnjem letu naš vrtec aktivno sodeluje na Festivalu IZUM [Festival inovativnosti, znanosti in ustvarjalnosti mladih].

V prostorih centra Maximus v teh dneh potekajo številne aktivnosti s področja inovativnosti, znanosti in ustvarjalnosti, med njimi se tudi naš vrtec predstavlja z razstavo in delavnicami s področja matematike. Letošnjo razstavo smo poimenovali Čarobni svet matematike, s katero želimo obiskovalcem predstaviti, da tudi v vrtcu preko igre z barvami, števili in manipulacijo z liki spoznavamo osnovne zakonitosti matematike. Današnjo otvoritveno slovestnost festivala so s programom popestrili otroci iz enote Miške in Gozdiček. 

Vabimo vas k ogledu razstave. Priključite se nam lahko tudi na delavnicah, ki potekajo pred našim razstavnim prostorom.

Veseli bomo vašega obiska. 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.