13.11.2017

Jaz v letnem času jesen

S številnimi dejavnostmi smo v preteklih tednih skušali odgovoriti na najrazličnejša vprašanja o naravi in spremembah v njej. Spoznali smo kako je zgrajeno drevo, čemu služijo korenine, zakaj se listi obarvajo, in še pred zimo odpadejo z dreves, preverili pa smo tudi kako je zgrajen list. Tudi mešanje barv je še vedno aktualna dejavnost v naši skupini, zbiranje, razvrščanje in polaganje jesenskih plodov pa znova in znova zbuja ustvarjalnost in domiselnost. Grabljanje listja in urejanje okolice okrog »naše lipe« pa je postala rutina, da o sproščenih in razigranih dopoldnevih med listjem ne govorimo, saj je naravnost fantastično. Več o tem kako mi doživljamo in preživljamo jesenski čas v vrtcu si lahko ogledate v priloženi fotografiji. 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.