15.05.2018

Letovanje v Kraščih

… in končno je prišlo tako težko pričakovano letovanje otrok na kmetiji pri Ferencovih. Kmetijo obdajajo sadovnjaki, travniki, njive, gozd, jezero, zelenice za igro z žogo in s tem nudi spoznavanje, raziskovanje, opazovanje goričke pokrajine, ter igro v naravi.

Daljši sprehod nas je pripeljal do nasada jagod in sušilnice sadja, Ledavskega jezera kjer smo likovno ustvarjali. Na kmetiji imajo muzej starih strojev in orodij, seznanili smo se z življenjem in delom na kmetiji. Aktiven počitek, na odejah je bil namenjen prepevanju pesmic o škratih, beleženju vtisov v dnevnik letovanja, ter poslikavi majic s tekstilnimi flomastri, ki smo jih predstavili na modni reviji. Zvečer smo na orientacijskem pohodu iskali škrata, se z njim družili ob pravljici in zbrali še zadnje moči za ples v pižamah. Na poti domov smo se ustavili v Beznovcih.

Prijetno utrujeni, polni novih doživetij in znanj smo se vrnili v domač kraj.

 

Daša Gorčan, Rafaela Antić in Nives Čagran

 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.