01.10.2018

Rumena, rdeča, modra in zelena

Rumena, rdeča, modra in zelena so štiri barve, ki v letnem krogu simbolizirajo letne čase. V novem vrtčevskem letu smo se osredotočil ravno na te štiri barve, ki jih povezujemo z letnimi časi, na malo drugačen način. Torej letne čase spoznavamo s pomočjo mešanja barv in prepoznavanja svetlih in temnih odtenkov določene barve.

Kot prvo smo spoznali jesen, ki jo v letnem krogu simbolizira rdeča barva, zanjo smo pripravili sedem odtenkov rdeče barve, zaznavali smo svetle, svetlejše in najsvetlejše ter temne, temnejše in naj temnejše odtenke.

Tudi skupaj s starši smo na prvem roditeljskem sestanku pripravili mrežo okrog letnih časov, se s tem povezali in otrokom ponudili imenitno matematično in likovno dejavnost barvanja likov na letnem krogu, ki sedaj krasi našo igralnico. Hkrati nas pa opominja na to, da smo vsi skupaj povezani v cilju najboljše koristi za otroka in njegovega razvoja.  

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.