23.02.2018

Welcome to Australia

Danes smo pa zares utrujeni, saj nas je pot vodila v oddaljeno Avstralijo in na Novo Zelandijo. Obiskali smo še zadnji, zeleni olimpijski krog.

Pot z letaloma je bila zelo dolga, let je sicer bil presenetljivo miren in udoben. Takoj po prihodu smo si ogledali znamenitosti Avstralije, opazovali kenguruje in koale v naravi. Prisluhnili smo tudi tradicionalni aboridžinski glasbi. Na to nas je pot vodila proti Novi Zelandiji, kjer smo se srečali z Maori, skupaj z njimi zapeli pesmico Epo I Tai Tai E in zaigrali na zvočne cevi. Ob kocu smo še tekmovali v kengurujskem skakanju, bilo je zares zabavno. Naše potovanje smo zaključili z ananasovo sladoledno lučko, ki smo si jo pripravili sami.

Čez vikend si bomo odpočili in nabrali novih moči za ponedeljkovo potovanje v Pjongčang, da tudi mi uradno zaključimo z zimskimi olimpijskimi igrami in potovanji. 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.