07.03.2018

Eksperiment (ugotavljanje plovnosti)

Dijakinja Sarah si je za maturitetni nastop izbrala dejavnost s področja narave. Cilja, ki ju je želela uresničiti sta bila: otrok poskuša napovedati, kaj na vodi plava in kaj se potopi. Otrok s poskusi ugotavlja, da nekateri predmeti na vodi plavajo, drugi pa se potopijo.

Začeli so z čarobno vrečo, iz katere je vsak otrok izvlekel predmet ter napovedal  ali  bo predmet plaval na vodi ali se bo potopil ter ga razvrstil po tej lastnosti. Nato so se otroci razdelili v tri skupine. V prvi skupini so izdelovali ladjice, v drugi so jih spuščali in se igrali z vodo ter v tretji ugotavljali plovnost različnih predmetov.

                          

                                                                                                                             Skupina Sončki

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.