23.05.2018

Po škratkovi poti

V okviru Malega sončka smo imeli popoldansko družinsko srečanje. Ob podpori mamice Barbare nas je v soboški park  povabil škrat Bradolin. Kot je zapisal v pismu, da V PARKU VAS  ČAKA PESTER ZALOGAJ NALOG…, je tudi bilo. Sledili smo puščicam, ki so nas pripeljale do vedno novih kotičkov v parku, kjer smo reševali naloge, raziskovali, peli, plesali, merili, opazovali, iskali, prisluhnili zvokom. Otroci so z navdušenjem sledili puščicam, njim pa starši.Tudi škratkov domek smo našli - pod največjo smreko v parku in sporočilo, da je na obisku pri graščaku. Ker smo ugotovili, da to mora biti v gradu, smo prišli do samega škrata Bradolina. Vesel nas je bil in nas pogostil …

 

                                                                                                          Strokovni tim skupine »ŠKRATKI«

 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.