22.12.2017

Praznični december

December je najbolj veseli in najbolj ustvarjalen mesec v letu. Otroci živijo v pričakovanju mož, ki obdarujejo otroke, najprej v pričakovanju Miklavža, nato v pričakovanju dedka Mraza, ki otroke obišče v vrtcu, nato pa še v pričakovanju Božička doma.
Da je pričakovanje čim lepše in pestrejše poskrbimo mi odrasli skupaj z otroci tako, da skupaj oblikujemo program in preko njega nekako uresničimo želje, ideje in predloge otrok, ki so jih izrazili na otroškem parlamentu.
V program, ki je bil zelo pester in raznolik, smo vključili starše, bratce in sestre, dijakinje, ki so nam praznični december polepšali z različnimi dejavnostmi. Otroci so bili deležni:
OBISKA UČENCEV IZ GLASBENE ŠOLE, kjer so lahko prisluhnili igranju otrok  na različne instrumente in jih obenem tudi spoznavali
PLESA OB NOVOLETNI JELKI
UČENJA PESMICE – ŽELIMO VAM SREČEN PRAZNIK
PRAVLJIC OB ČAROBNI VASICI
OBISKA MALI BUJA,
NOVOLETNE PEKARNE, kjer so oblikovali in  izrezovali medenjake z različnimi modelčki
OGLEDA PREDSTAVE V VRTCU LAURA;
OBISKA POŠTARJA
LUTKOVNA PREDSTAVA  SMREČICA ZA MEDVEDA

POHOD Z LUČKAMI


in še in še…
December je bil res čaroben, ustvarjalen, vesel, zato si vsi skupaj želimo, da bi bilo takšno tudi leto, ki prihaja.

 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.