Predstavitev

Naša enota se nahaja ob Gregorčičevi ulici, lahko povemo kar v centru mesta. Kljub temu nas obkroža veliko igrišče s hribčkom in zelenimi površinami. Imamo 8 igralnic, ki so namenjene otrokom 1. in 2. starostnega obdobja.

Pri našem delu se opiramo na eno od izvedbenih oblik nacionalnega kurikula, to je metodologijo KORAK ZA KORAKOM. Zato se v naši hiši še posebej trudimo:

  • da oblikujemo spodbudno učno okolje,
  • da imajo otroci možnost izbire,
  • da se sliši glas otrok ( vključevanje otrok v načrtovanje, oblikovanje življenja v vrtcu, otroški parlament…), saj se zavedamo, da otrok najbolje raste in se razvija, če je notranje vpleten v dogajanje.

Ker vemo, da so družina, starši primarnimi vzgojitelji, poglobljeno razvijamo partnerski odnos z njimi. Le v sodelovanju nas vseh lahko pripravimo najboljše pogoje za dobro naših otrok.

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.