19.04.2018

KULTURNA IZMENJAVA »UMETNOST NE POZNA MEJA«

Medkulturno sodelovanje nas spodbuja k sprejemanju in spoštovanju različnosti. Prav to nas vodi k spletanju in negovanju prijateljstva in dobrih odnosov.

Z željo po ustvarjanju in druženju ob prepletanju dveh kultur smo trdno prijateljstvo zgradili tudi z otroki in odraslimi iz Vrtca Alterbach iz Salzburga in ga negujemo z več letnimi obiski.

Vsi se že veselimo srečanja najprej v Salzburgu in potem še v Murski Soboti. Kulturna izmenjava pa ne poteka samo v času obiska enih in drugih ampak projektni tim za izvedbo kulturne izmenjave Vrtca Murska Sobota za to skrbi skozi celo šolsko leto z mesečnimi javljanji na različne načine v partnerski vrtec.

Kako smo jim pomahali za dober začetek šolskega leta, jim voščili ob prehodu v novo leto, jim podarili družabno igro, predstavili običaj pusta in kulturni praznik, poslali sličice znanilcev pomladi s slovenskimi napisi za igro spomin, predstavili vrtec in dejavnosti v slovenskem in nemškem jeziku in se posneli si poglejte v spodnji fotogaleriji. Do obiska jih bomo še presenetili s sestavljanko in še s čim.

 

 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.