Predstavitev

V naši enoti sledimo viziji in ciljem Vrtca Murska Sobota, da vrtec v prvi vrsti predstavlja prostor, kjer otroci pridobivajo nova znanja in spoznanja, na sproščen, veder način, v interakciji z vrstniki in odraslimi. Posebnost naše enote pri zasledovanju tega cilja zagotovo predstavlja lokacija vrtca na robu parka, odmaknjenega od vrveža mesta in hitrega tempa modernega življenja.

Naše bivanje v enoti je neizogibno povezano s privilegijem zelenja, ki nas obdaja in nam ponuja nešteto možnosti za prijetno bivanje otrok v naravi. Sama fizična lokacija (bližina pomembnih družbenih institucij) daje otrokom možnost spoznavanja in vključevanja v naše širše družbeno okolje.

Zaposleni v naši enoti se skupaj s starši trudimo izkoristiti naravne danosti, jih s skupnimi idejami in močmi obogatiti ter ustvariti spodbudno učno okolje za zgodnje opismenjevanje otrok v povezavi z gibanjem v naravi.

 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.