Projekti

V projekt EKO so vključeni vsi oddelki vrtca in skozi celotno šolsko leto uresničujejo cilje v sodelovanju s starši z namenom privzgajanja skrbi za okolje in odgovornega odnosa do družbe in narave.

V projekt Mali sonček so vključeni vsi oddelki vrtca in skozi celotno šolsko leto v sodelovanju z družinami uresničujejo cilje s področja gibanja v povezavi z naravo in družbo z namenom pridobivanja gibalnih spretnosti in znanj.

V projekt Kakovost v našem vrtcu so vključeni vsi oddelki, zaposleni vrtca, starši in zunanji sodelavci z namenom načrtovanja, spremljanja in analiziranja in izboljševanja vseh procesov, ki potekajo v zavodu in vplivajo na zadovoljstvo vseh udeleženih.

V ta namen delujejo:

  • tim za izvajanje kakovosti
  • tim za spremljanje kakovosti
  • tima za spremljanje prehrane v vrtcu in
  • interesne skupine za kakovost:

»Učeča se skupina«

s ciljem: razvijanja kompetenc vseživljenjskega učenja (branje strokovne literature, člankov, pogovor, diskusija; povezava s primeri iz prakse). Literatura: Celostni razvoj otroških možganov, Dialog s starši, govorni razvoj otrok..

»IKT skupina«

s ciljem: da s sodelovalnim učenjem izboljšamo medijsko pismenost zaposlenih, z namenom učinkovite rabe IKT, ki jih vključujemo v strokovno delo (prilagojeno potrebam dela).

»Mavrična skupina«

s ciljem: zavedanja lastne in drugih kultur, razvijanja strpnosti, spoštovanja sočloveka, sodelovanje in participacija otrok (načrtovanje, izvajanje in evalvacija dejavnosti »SPOD MAVRICE« za otroke vseh enot našega vrtca (tudi otroke s posebnimi potrebami) in otroke, ki niso vključeni v vrtec. Dejavnosti so tematsko obarvane in potekajo v različnih enotah Vrtca Murska Sobota predvidoma v mesecu marcu (pomlad) in maju (družina, mladost, šport, medgeneracijsko).

»Daj-dam skupina«

s ciljem: spoznavanja in poglabljanja znanj v povezavi z rabo didaktičnih sredstev, novih in tistih, ki jih že imamo v našem vrtcu  namen, cilj, možnosti, nadgradnje, delo z nadarjenimi otroki oz. otroki s posebnimi potrebami).

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.