02.11.2017

Teden izobraževanj v novembru - za starše

 Spoštovani starši,

 

v okviru projekta Strokovni center Pomurje pripravljamo v mesecu novembru Teden izobraževanj. Gre za sklop pet 2-urnih predavanj na različne tematike, povezane z razvojem otrok, nastankom specifičnim stanj in oblikovanjem inkluzivnega okolja za učence s posebnimi potrebami. Ponujamo vam torej naslednja predavanja:

 

- Hiperaktivni sanjači v šoli (g. Marko Ferek)
- Zakaj v Sloveniji šolstvo (še) ni vključujoče? (dr. Matej Rovšek)
- Pasti "sodobnega" stila življenja za razvoj senzorne integracije (mag. Nevenka Gričar, ga. Andreja Kovačič)
- Izzivi učencev z neverbalnimi specifičnimi učnimi težavami v šolskem okolju (dr. Marija Kavkler, dr. Milena Košak Babuder)
- Kako do boljšega poslušanja in govora pri otroku (mag. Simona Levc). 

Prvo predavanje bo izvedeno 8. 11. 2017 na Osnovni šoli Cvetka Golarja Ljutomer, ostala izobraževanja pa se bodo zvrstila od 20. 11. do 23. 11. 2017 v Hotelu Diana v Murski Soboti. Vljudno vas vabimo, da se nam na predavanjih pridružite. 

Naprošamo vas, da informacijo o izvedbi Tedna izobraževanj delite tudi med zaposlene v kolektivu. Veseli bomo tudi, če bodo svetovalni delavci informacijo o predavanjih posredovali tudi staršem.

Vsa izobraževanja so brezplačna. Strokovni delavci, ki se bodo udeležili vsaj štirih predavanj, prejmejo potrdilo o udeležbi, ki ga lahko uveljavljajo pri napredovanju. 

Zaradi lažje organizacije dogodkov zbiramo prijave (na spletni strani www.sc-pomurje.si pod dogodkom Teden izobraževanj).

V prilogah vam pošiljamo vabilo na prvo predavanje (Hiperaktivni sanjači v šoli), letake ostalih štirih predavanj in zbirni letak, kjer so informacije o vseh predavanjih. 

Lepo pozdravljeni,

 

mag. Metka Kuharič

ravnateljica OŠ IV M. Sobota

Strokovni center Pomurje-enota Murska Sobota
Trstenjakova 71
9000 Murska Sobota

 

Program izobraževanj najdete na spodnjih povezavah:

Zakaj v Sloveniji šolstvo še ni vključujoče

Izzivi učencev z NSUT

Pasti sodobnega stila življenja za razvoj SI

Kako do boljševa poslušanja in govora pri otroku

Povzetek TI

nazaj

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.