Vizija

»Vrtec je prostor kjer rastejo otroci, rastejo znanja za življenje, sodelovanja in dobri odnosi.«

 

V Vrtcu Murska Sobota si želimo korak za korakom, z roko v roki zagotoviti čim boljšo kakovost. Skupaj bomo gradili, rastli, živeli in se tudi marsikaj naučili.

 

Vsi zaposleni v vrtcu se zavedamo, da vrtec obstaja zaradi otrok in za otroke, zato moramo svoje delo opravljati kakovostno, strokovno in človeško. Ker cenimo in omogočamo individualnost ter nudimo možnosti izbire v nasprotju s skupinsko rutino, se bomo potrudili postati odprt vrtec. V ta namen se bomo zavzemali za sodelovanje, sprejemanje novih idej, strokovnih izzivov, predvsem pa za fleksibilen izvedbeni kurikulum, ki ga bomo bogatili s projektnim delom in sodelovanjem s starši in širšo družbeno okolico. V vsakodnevno prakso bomo vnašali spoznanja in sodobna dogajanja pedagoške stroke. Svoje delo bomo kritično preverjali s pomočjo (samo)evalvacij.

 

Otrokom bomo omogočali učenje v spodbudnem okolju, kjer v aktivnostih in interakciji z ljudmi gradijo lastno razumevanje in kvaliteten odnos med otrokom in odraslim. Trudili se bomo spodbujati ustvarjalnost, omogočati družabnost ter sprostitev. Vzgajali bomo v duhu  pomembnih življenjskih vrednot, v duhu odgovornosti, kritičnega razmišljanja, strpnosti, enakosti, varnosti, miru, solidarnosti, zdravja in znanja.

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.