Praznovanje

Praznovanje rojstnega dne in vnos hrane v vrtec.

Ker je v vrtcu vzpostavljen sistem nadzora nad živili, je v vrtec prepovedano prinašati: torte, pite, peciva s sladko smetano, pudinge, sladoled, kremne slaščice in podobno. O vnosu hrane ob praznovanju se posvetujte z organizatorjem prehrane.

Obvezno pa morajo biti prinešena živila varna. Varna živila so tista, ki ne vsebujejo snovi, katerih zaužitje povzroča zdravstvene težave, okužbo ali zastrupitev. 

Primerna za občasno uživanje v vrtcu so živila, pripravljena iz termično obdelanih jajc in drugih sestavin, če jih pripravijo zdrave in usposobljene osebe po strokovnih navodilih in če so ustrezno pripeljana v vrtec, sveža in v originalni embalaži.

Priporočamo, da ob praznovanju prinesete v vrtec živila iz skupin z nižjim tveganjem za okužbo ali zastrupitev, kot so:

  • dobro oprano sveže sadje ali sadni kompoti, 
  • živila, ki jih shranjujemo na sobni temperaturi,
  • industrijsko pripravljeno suho pecivo, ipd.

Vsa živila morajo biti le v originalni, še zaprti embalaži.

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.