Cene programa

Sklep o ekonomski ceni Vrtca Murska Sobota:

 

 

Ekonomska cena Vrtca Murska Sobota:

  

Sklep o obračunavanju cene programa predšolske vzgoje v času otrokove odsotnosti zaradi zdravstvenih razlogov v Vrtcu Murska Sobota najdete tukaj.

 

ODSOTNOST OTROKA ZARADI KARANTENE ali IZOLACIJE:

Zakon o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic Covid-19 (Ur.l.RS, št. 152/20; v nadaljevanju: ZZUOOP) je v 102. členu določil, da so starši, katerih otroci od 1. oktobra 2020 ne obiskujejo vrtca zaradi odrejene karantene, so za dneve odsotnosti otroka iz vrtca oproščeni plačila za vrtec. Višino znižanega plačila staršev za vrtec, ki jim je določena v skladu z odločbo pristojnega centra za socialno delo, krije proračun Republike Slovenije.

Staršem se oprostitev plačila za vrtec iz prvega odstavka tega člena prizna, če vrtcu za otroka predložijo odločbo o odrejeni karanteni.

Odločbo o odrejeni karanteni (na ime otroka) morajo starši predložiti vrtcu do zadnjega dne v tekočem mesecu. Odločbe posredujete po elektronski pošti na naslov: oskrbnine@vrtec-ms.si.

Isto velja tudi za odsotnost zaradi potrjene okužbe. V tem primeru nam na omenjeni elektronski naslov posredujte POTRDILO O PREBOLELOSTI.

Če nam izjave o seznanitvi z napotitvijo v karanteno na domu ali potrdila o prebolelosti ne posredujete, vam lahko odbijemo samo stroške živil.

 

Kako starši pridobite potrdilo o karanteni?

Obrazec za pridobitev potrdila o karanteni na domu je dostopen preko naslednje spletne strani: eUprava - Pridobitev izjave o karanteni na domu (gov.si).

Potrdilo o karanteni na domu za vašega otroka predstavlja tudi dokazilo o varstvu otroka za uveljavljanje pravice pri delodajalcu.

 

 

 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.