Kampanja DNEVNIK POTOVANJ

Cilj: Zmanjševanje motoriziranega prometa v okolici vrtca ter povečanje deleža do okolja prijaznih, aktivnih in zdravih potovanj otrok in njihovih staršev.

V  kampanjo »Dnevnik potovanj« so v celoti vključene enote Romano in Krtek ter enota Miške, ki je v omenjeno kampanjo že tretje leto vključenih šest oddelkov drugega starostnega obdobja. Starši so kampanjo podprli in njihove potovalne navade so se precej izboljšale. Povečal se je delež do okolja prijaznih zdravih in aktivnih načinov potovanj (peš,  skiroji, kolesa, poganjalci).

 

 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.