Predstavitev

Smo enota z 9 oddelki, ki jo obiskujejo otroci prvega in drugega starostnega obdobja. Pri nas imata sedež tudi uprava vrtca in svetovalna služba. Ker smo na obrobju mesta, lahko dnevno izkoristimo pestro naravno okolje ter bližino urbanega naselja.

Naše igrišče smo preuredili v NARAVNO UČILNICO, ki nudi možnost raziskovanja ter pridobivanja novih znanj in spretnosti. Strokovni delavci si prizadevamo za varnost ter dobro počutje otrok in vzgajamo v duhu razumevanja, strpnosti in prijateljstva.

Zaposleni in otroci v enoti smo ponosni, da smo vrtec, ki skrbi za okolje.

 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.