Predstavitev

V enoto Srnica so vpisani otroci v starosti od 1 – 6 let in so razporejeni v tri skupine. Posebnost naše enote je, da bivamo pod isto streho kot učenci in učitelji OŠ Krog, kar pomeni dosti medsebojnega sodelovanja in druženja ter posledično lažji prehod otrok iz vrtca v šolo. Prav tako nam je zagotovljena uporaba telovadnice, kar s pridom izkoriščamo predvsem ob slabem vremenu.

Vseskozi uspešno sodelujemo s KS Krog in raznimi društvi, naši otroci s svojimi nastopi pogosto prispevajo h kulturnemu programu na skupnih proslavah.

Zaposleni se zavedamo, da je spodbudno učno okolje tisto, ki omogoča otrokom pridobitev novih znanj in spoznaj, zato pripravi le tega posvečamo veliko pozornosti in preko tega sledimo zadanim ciljem.

 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.